Hållbar mat & dryck

Spirit of Avalon erbjuder oberoende rådgivning och granskning av utbudet av olika viner och andra drycker för att ge rekommendationer på bättre och mer hållbara alternativ. Du kan följa våra debattinlägg och rekommendationer på spiritavalon.com.

Vi arrangerar också provningar av vin och andra drycker, antingen med en separat fördjupning av själva drycken men det som är mest populärt är våra provningar av mat och dryck i kombination. De flesta av våra kunder vill lära sig mer om drycker just för att bättre matcha dem med maten och därmed få mat och dryck att inte bara vara i harmoni utan också förstärka varandra till en fantastisk upplevelse. Vi försöker också främja våra svenska drycker från vår närområde och hur du använder dessa i kombination med mat mm.  Våra provningar äger rum i slutna sällskap och arrangeras på förfrågan både av företag och privata grupper.  

Utöver detta arbetar Spirit of Avalon också som vinimportör av noggrant utvalda vingårdar som uppfyller de mycket stränga kvalitetskrav vi satt upp avseende hållbarhet och kvalitet. Dessa kan du beställa på Systembolagets beställningssortiment eller via privatimport.